آخرین خبرها
خانه / پرورش ماکیان / دستگاه جوجه کشی / گام نخست و محکم در چرخه ی تکثیر با استفاده از دستگاه جوجه کشی

گام نخست و محکم در چرخه ی تکثیر با استفاده از دستگاه جوجه کشی

شروع کار با دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی و پرورش و هم چنین کسب درآمد از این طریق یکی از منبع های بزرگ سودآوری پرورش دهندگان است. بارها مخاطبین مسترپت از ما سوال پرسیده اند که برای شروع، پرورش گله ی مولد بهتر است یا استفاده از دستگاه جوجه کشی؟ خب جواب کارشناسان تیم ما در پاسخ به این موضوع که بسیار مهم و نگران کننده هم هست بر این است پرورش دهنده هر چقدر هم که با احتیاط و رعایت و اصول بتواند در بازار یا هر مکان دیگری جوجه ها یا مولدهای خود را تهیه کند باز هم عواملی دخیل می شوند که نتواند به سودآوری برسد و گله ی مولد یا جوجه ها از بین بروند و تلفات زیادی داشته باشند که در اینجا ما می گوییم پرورش دهنده ی ما به صورت تجربی و یا عملی شکست خورده و ادامه دادن مسیر برایش بسیار سخت و بدون انگیزه است در این مقاله ابتدا ما عوامل تلفات و خسارت و سپس بهترین پیشنهاد ما در جهت شروع پرورش و هم چنین مزیت های استفاده از دستگاه جوجه کشی را به صورت کامل با تحقیق و پژوهش و کاملا کاربردی خدمتتان توضیح می دهیم.

نکته: تمامی مقالات و مطالب و نوشته های سایت مسترپت حاصل تلاش شبانه روزی، تحقیق، مشاهده، پژوهش و در آخر استفاده از تجارب پرورش دهندگان موفق و آموزش های روز دنیا می باشد پس استناد به این مقالات و مطالب آموزشی کاملا پایه و اساس علمی و تجربی دارد و یک پرورش دهنده را به مقصد نهایی یعنی موفقیت و کسب درآمد حمایت و همراهی می کند.

 

نکته : پرورش در اینجا چه پرندگان زینتی مثل طوطی، مرغ عشق، کاسکو، عروس هلندی، قناری، فنچ و یا ماکیان پرواری مثل شترمرغ، بوقلمون قرقاول، کپک، بلدرچین و یا بوقلمون و غیره می باشد پس اساس اولیه انتخاب نوع نیست در این مقاله ما شروع هر پرورش و تکثیری را توضیح و به آن می پردازیم.

 

تلفات و خسارات ناشی از تهیه گله ی مولد و یا جوجه ها برای شروع

یک پرورش دهنده برای شروع کار خود حال چه با مشورت از دوستان و یا سرچ کردن در اینترنت و یا آگاهی نسبی خود، از گله ی مولد و یا خرید جوجه های یک روزه و یا غیره استفاده می کند و استارت کار خود را می زند و بعد از تهیه امکانات و شرایط اولیه مشاهده می کند گله مولد شروع به از بین رفتن و تلفات می کنند و یا تخم گذاری انجام نمی دهند و یا بیمار می شوند در اینجا پرورش دهنده با خود به این نتیجه می رسد که این کار هم خوب نیست و من مرتکب شکست شدم در صورتی که تیم ما تاکید بسزایی می کند پرورش دهنده بدون آموزش، شناخت، آگاهی های بالا هرگز بدون مذاکره و مشورت با کارشناسان خبره نباید شروع نکند و به دلایل زیر و نکات بسیار که شاید به چشم یک پرورش دهنده نیاید مقاله خود را جلو می بریم.

-گله ی مولد جوجه های خریداری شده ی شما شاید به ظاهر سالم باشد اما ناقل بیماری های ارثی و ژنتیکی است.

-تغذیه ی سالم در پرورش آنها انجام نشده است حال مولد شما تخم می گذارد اما نطفه دار نیست.

-مولد تخم می گذارد اما به دلیل هایی مثل عدم کلسیم کافی تخم آن با مشکل و تلفات روبه رو می شود.

– مولد خریداری شما با متغیر بودن آب و هوایی که مثلا از شمال به جنوب آورده شده دچار استرس و موجب خسارت به شما می شود.

-ماشین ها و یا قفس هایی که مولد و جوجه حمل شده ناقل بیماری بوده است.

-استرس نقل و انتقالات مولد و جوجه ی شما را بیمار می کند.

در آخر هر چقدر که شما از سلامت گله ی مولد و جوجه ها اطمینان داشته باشید عواملی که در بالا اشاره کردیم تضمین ادامه ی کار را به شک و نگرانی می اندازد.

 

پیشنهاد و توصیه ی حرفه ای کارشناسان مسترپت

توصیه ای کارشناسان تیم مستر پت این است یک پرورش دهنده به جای اینکه انتهای مسیر به یک دستگاه جوجه کشی فکر کند ابتدای مسیر این انتخاب را انجام دهد و با رعایت اصول استفاده از این دستگاه مسیر پرورش و نگهداری پرنده و یا ماکیان خود را تضمین کند و با مدیریت دقیق به جلو ببرد.

حال پرورش دهندی ما دستگاه جوجه کشی را با امکانات و تعداد مورد نیاز پرورش تهیه می کند و با استفاده از تخم های نطفه دار به جوجه ها و تولید آنها می رسد و می تواند اگگر شرایط نگهداری ندارد جوجه ها را یک روزه و یا چند روزه بفروش برساند و یا می تواند آنها را پرورش و نگهداری کند و چرخه ی پرورش خود را به مولد ها و نیز به کشتارگاه برساند.

استفاده از این روش خسارت و تلفات ناشی از این کار و حرفه ی شما را به حدااقل می رساند.

 

نکته: تمامی مسیر پرورش نیازمند آموزش می باشد آن هم به صورت کامل و حرفه ای، پس یک پرورش دهنده به تنهایی با تامین مثلا یک دستگاه جوجه کشی، گله ی مولد، تغذیه، احداث سالن به نتیجه ی دلخواه نمی رسد پس شعار دلسوزانه ی سایت مسترپت حمایت و همراهی همه جانبه ی یک پرورش دهنده می باشد.

 

چرا توصیه و تاکید استفاده از دستگاه جوجه کشی برای شروع؟

به دلایلی که در زیر اشاره می کنیم تاکید بسزایی داریم که یک پرورش دهنده استارت کار خود را با تهیه ی یک دستگاه جوجه کشی آغاز کند.

-یک دستگاه جوجه کشی بر اساس تعداد مورد پرورش شما طراحی شده است.

-یک پرورش دهنده شاید امکاناتی مثل مساحت و زمین و یا سالن و مزرعه را نداشته باشد و با جای کمی که می تواند تدارک ببیند شروع می کند.

-دستگاه جوجه کشی کار مولد را انجام می دهد و دیگر نیازی به نگهداری و مراقبت های شبانه روزی از مولد و خوابیدن روی تخم ها نیست.

-دستگاه جوجه کشی در تعداد بالا یک پرورش دهنده را به تولید می رساند مثلا تعداد ۲۰۰۰ تخم در یک زمان مشخص.

-زمان تولید جوجه ها کاملا مشخص و استرسی به پرورش دهنده وارد نمی شود.

-دستگاه جوجه کشی رطوبت، اکسیژن، دمای محیط تخم ها را به صورت اتوماتیک مدیریت و حفظ می کند و یک پرورش دهنده دغدغه ی تغیرات محیط و آب و هوا را ندارد.

-یک پرورش دهنده با تولید جوجه های سالم شروع به کار می کند و مدیریت چرخه ی کار خود را در دست می گیرد.

-سبد های داخل دستگاه جوجه کشی را می توان تغییر داد و نوع پرورشی را عوض کرد مثلا تخم شترمرغ، بلدرچین و حتی تغییر به تخم و تولید قناری و غیره بسیار راحت و آسان است.

-پرورش دهنده با تولید جوجه و استفاده از دستگاه جوجه کشی بسیار صاحب درآمد و سود می شود.

 

نکته: تهیه و خریدن دستگاه جوجه کشی خود را از جاهای معتبر که خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارند شروع کنید.

 

نتیجه گیری و کلام آخر

در این مقاله سعی بر این شد که پرورش دهنده با اولین گام و شروع کار خود و با یک طرح توجیحی مسیر خود را انتخاب کند و با تهیه ی یک دستگاه جوجه کشی چرخه ی پرورش و نگهداری پرنده یا ماکیان را به سمت سودآوری و موفقیت ادامه دهد و حفظ کند و در آخر تلاش تیم مسترپت آگاهی دادن و تامین آموزش های لازم یک پرورش دهنده ی مبتدی و یا حرفه ای است و ما در این مسیر بدون شک حمایت های خود را از شما عزیزان دریغ نخواهیم کرد و شعار تیم مسترپت موفقیت تک تک پرورش دهندگان است چه پرورش دهنده خانگی و یا چه پرورش دهنده ی سالن دار.

کانال تلگرام

بازار خرید و فروش پرنده مسترت

درباره‌ی علیرضا دانش فر

دنیای کارآفرینی تنها رویاییست که اون رو عاشقانه دنبال می کنم. زمانی که تصمیم گرفتم سری به صنعت پرورش بزنم به هیچ وجه فکر نمی کردم این حوزه اینقدر بزرگ، جذاب و چالش برانگیز باشه. در حال حاضر معتقدم تا چند وقت دیگه صنعت پرورش در ایران متحول و کارآفرینان زیادی در این صنعت تولیدات و محصولاتشون رو جهانی خواهند کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *